ak parti'nin ülkemize kazandırdıkları

spazmoldum
1. 3. köprü
2. yeni yollar
3. 3. havalimanı ( az kaldı diyorlar bitmesine )
4. başörtüsü sorununun çözülmesi
5. imf ye olan borcun ödenmesi
6. marmaray
7. faizlerin düşürülmesi
8. sigara yasağı
9. her şehre yapılan hava alanları
10. üniversiteler


yollar demiş miydim !!
dulcinea
-hırsızlık,
-riyakarlık,
-fıtrat kelimesi,
-hortlamış terör,
-her yerde karşımıza çıkan suriyeliler,
-ülkede elini kolunu sallayarak gezen ışid militanları,
-dünyanın en pahalı petrolü,
-sıfır komşu politikası,
-hayvancılığın bitmesi,
-beli bükük çiftçiler,
-'ananı da al git' cümlesi,
-beyinsiz bir güruh,
hırsızlık demiş miydim!
spazmoldum
ak parti'den önce başörtülü kadınların seçme hakkı vardı ancak seçilme hakkı yoktu .. bu hak onlara ak parti zamanında verildi ..

ak parti'den önce tesettürlü öğrenciler ikna odalarına alınıyor, başları açılıyor üniversitedeki derslerine ancak böyle girebiliyorlardı .. ak parti zamanında bu sorun ortadan kalktı ..

ak parti'den önce başörtülü kadınlar devlet memuru olamıyorlardı .. şu an okullarımızda öğretmenlik yapabiliyorlar, hakim olabiliyorlar ya da kaymakam ..

spazmoldum
hala bitirilememiş olmasını eleştirsem de, ücretsiz tablet dağıtımı ve okullarımıza akıllı tahtaların yerleştirilmesi ..

yıllardır dağıtılan ücretsiz ders kitapları ..

faizlerin aşağı çekilmesi ile konut kredisi kullanarak ev sahibi olunmasının yolunun açılması ..
spazmoldum
kürtçe kaset dinlenmesinin bile yasak olduğunu hatırlar isek aşağıdaki kazanımların çok da yabana atılacak cinsten olmadıkları görülecektir :

öncelikle ohal in kaldırılması ile başlanmıştır ..

mahkemede kürtçe savunma hakkı ..

trt şeş kanalının kurulması ve böylece 24 saat devletin kürtçe yayın yapması ..

sokaklara eski kürtçe isimlerinin verilmesi ..

kürtçenin seçmeli ders olarak alınabilmesi ..
spazmoldum
recep tayyip erdoğan iki sözü ile dünya lideri olma özelliğini gösterdi ve dünya halkları tarafından takip edilmeye başlandı ..

birincisi; '' one minute '' çıkışıydı: davos zirvesinde, israil'in, pilajdaki masum çocukları dahi öldürdüğünü dile getirip, yaptıkları zulmü dünyanın gözüne sokmuştu ..

ikincisi ise; '' dünya beşten büyüktür '' sözüyle birleşmiş milletleri eleştirmesi idi ..
spazmoldum
Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü U2 müzik grubunun İrlandalı solisti Bono ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Kongre üyelerini Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Bono bir sanatçı duyarlılığı ile Türkiye’nin mültecileri ağırlama konusunda dünyada zirvede olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu sizin yaptığınız aslında sıradışı bir şey, bir nezaket dersi. Senelerdir süren bu çatışma esnasında, onlar komşularına kapılarını açtılar, bu yapılanlar tüm dünyaya ders niteliğinde. Siz mültecileri ağırlama konusunda, dünyada zirvede olan ülkesiniz. Siz burada Türkiye’de bambaşka bir model uyguluyorsunuz ve sizin bunu nasıl başardığınızı, bu modeli anlamamız lazım.”

--

islam medeniyetinin; dünyaya sunacağı değerlerden birini gösteriyoruz kapıları açarak ..

adamlar mülteci botlarını vurup batırıyor, içindekileri çocuk çocuk demeden öldürüyor yahu .. bundan daha alçakça bir davranış şekli olabilir mi .. bir onlara bakın bir de bize ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches