kevin spacey

Rıhtım
Ünlü ABD'li aktör. Son olarak House Of Cards dizisindeki performansıyla dikkatleri çekmişti. Ta ki cinsel taciz iddiasına kadar.

Uluslararası Televizyon Akademisi, cinsel taciz suçlamasıyla gündemde olan Amerikalı oyuncu Kevin Spacey'ye, "Uluslararası Emmy Kurucuları Ödülü" vermekten vazgeçtiğini açıkladı. Ödülün, Spacey'ye 20 Kasım'da New York'ta düzenlenecek bir törenle verilmesi planlanıyordu.

Amerikalı oyuncu Anthony Rapp'in, Kevin Spacey'yi 14 yaşındayken kendisine cinsel tacizde bulunmakla suçlamıştı.

Rapp, o zamanlar 26 yaşındaki Spacey'nin bir partide sarhoş olduktan sonra kendisini bir yatak odasına götürdüğünü ve ardından üzerine yattığını anlatmıştı.

"Beni baştan çıkarmaya çalışıyordu… Benimle cinsel ilişkiye girmeye çalıştığının farkındaydım" diyen Rapp, daha sonra Spacey'nin yanından uzaklaşıp tuvalete gittiğini, olayın da daha fazla büyümeden orada noktalandığını söylemişti.

Özür diledi, açıklaması tepki çekti

Suçlamalara yanıt veren Spacey ise olayı hatırlamadığını söyleyip, Rapp'ten özür dilemişti.

Spacey, "İçtenlikle söylemeliyim, böyle bir olayı hatırlamıyorum. 30 yılı aşkın süre önce yaşanmış olmalı. Ama eğer bahsettiği gibi davrandıysam, sarhoşluktan kaynaklanan bu son derece uygunsuz davranışım için ona tüm samimiyetimle özür borçluyum ve bu hisleri bunca yıl taşımak zorunda kalmasından dolayı üzgünüm" demişti.
http://www.bbc.com/turkce/haberler-41822544
Bu iddialardan sonra da eşcinsel olduğunu açıklamıştı. İşin bir trajik yönü de bu. Adam 14 yaşında çocuğa sarkıyor. Sonra eşcinselim deyip kendisine masumiyet atfedilmesini bekliyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches