battlefield 1

hahed
marksman sınıfına güncelleme gelecek olan oyundur. aslında sweet spot sistemi güncellenecektir.

marksman, patrol ve sniper dürbünlerini kullandığınızda, karşıdaki oyuncu (eğer sweet spot becerisinin menzilindeyse) dürbünün parlamasını görebilecek ve ona nişan aldığınızı anlayabilecek.
tüm marksman, patrol ve sniper dürbünü sahibi tüfekleri kullandığınızda sweet spot menzilini belirten yeni bir alan derinliğini efekti ile karşılaşacaksınız. menzil dahilindeki her şey odak dahilinde ve net gözükürken, menzil dışındaki her şey bulanık gözükecek.
keskin nişancı oynayan oyuncular bu yeni alan derinliği efektifin nefes tutma özelliği ile azaltabilecek ve bu sayede etrafta neler olduğunu daha iyi görebilecekler ancak maksat oyuncuları sweet spot menziline girmeye teşvik etmek.
oyuncuların kendilerini oyunun çıkışından çok sonra gelen bu mekaniği kullanmak zorunda hissetmemeleri için grafik ayarlarına alan derinliğini komple kapatmaya yarayan bir opsiyon eklenecek.
keskin nişan dürbünü sahibi olmayan silahların hiçbiri bir değişikliğe uğramayacak. Battlefield 1 indir
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches