bankaya çamurlu ayakkabılarını çıkarıp giren teyze

aberi
teyzem benim canım teyzem.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir bankanın şubesine gelen yaşlı bir kadın, ayakkabılarının çamurlu olması nedeniyle içeri girmedi.

DHA'nın haberine göre; bir süre kapıda bekleyen yaşlı kadın, daha sonra çamurlu ayakkabılarını dışarıda bıraktıktan sonra içeri girdi. Yaşlı kadının bu hareketi bankada sıra bekleyen vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Yaşlı kadın işlemlerini bitirdikten sonra dışarıda bıraktığı ayakkabılarını giyerek bölgeden uzaklaştı.
ccc
Belediye otobüsünde oturmayan, sedyede, bankada ayakkabı çıkartan insanların siz insanlık dersi verdiğine mi inanıyorsunuz? Bunları incelik olarak mı görüyorsunuz? Yanılıyorsunuz! Bu halkın değersizleştirilmesidir. Kendini değerli hissetmeyen toplumun pasifize olmasıdır. Nezaketen yapılan bir davranış değil, öğretilmiş çaresizliktir. Uzaktan "bakıp ah canım" diyerek hiç meşru göstermeye çalışmayın. Halkı bu hale getirenden hesap sormadan olmaz o "ah canımlar"...
gruda
Banka kirlenmesin diye değil. Orayı temizleyecekte kendisi gibi emekçi sebebi ondandır. Emekçinin halinden yine emekçi anlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches