cumhurbaşkanlığı'nın 15 temmuz afişi

abuzeroklava
Bunlar gerçekten alçak... 15 Temmuz'la ilgili afişler hazırlanmış. Diyorlar ki, Nasıl olur da asker üniforması kullanırsınız bu afişlerde? Baktım uniformaların üstünde bayrak, işaret, bir birliğin arması gibi birşey yok... Sadece kamuflaj kıyafetiyle halka saldıran darbeciler ve milletin onlara karşı direnişi resmedilmiş...
Ne yapılacaktı? Uzaylılar mı yaptı bu darbeyi? Adam gibi söyleyin "gitti gül gibi darbe" diye. Bunu deyin daha gerçek birşey söylemiş olursunuz. Gerici halk, darbeye dur diyerek aydınlık geleceğimizi çaldı. deyin.
İstiyorlar ki, 15 Temmuz unutulsun, askerden, tanktan, fetöden, son üç yılda bu hainlerden medet uman, darbe brkleyen alaçaklardan kimse bahsetmesin... 15 Temmuz bir rüya idi. Zaten darbeyi Tayyip'in uzaylıları yaptı... Diye höykürsünler. Bunlar gerçekten namussuz alçaklar. Orduyu sevdiklerinden değil bu itirazları. Darbecileri sevdiklerinden. Darbenin kotarılamamasına üzüldüklerinden... Gerçekten Türk ordusunu seviyor olsalardı, hem orduya hem Türk milletine yapılan bu ihanete ve darbeye ilk andan itibaren tepki koyarlardı. Felaketi önemsizleştirmek için, korkaklıklarını gizlemek için laf ebeliği yapmazlardı.

zinzal
askeri kıyafet ve ona uygulanan şiddet güzel değil. Resim de güzel değil.
Tamam bu fiili bunlar işledi ama o üniforma sadece onlara ait değil. O üniforma Mustafa Kemal'e ait.
spazmoldum
halkına ateş edecek kadar alçak olanlar, ülkelerini 1$ a satmış olanlar, savunmalarında ben yapmadım diyecek kadar da yüzsüz olanlar zaten bu ülkenin askeri de olamazlar vatandaşı da .. o yüzden sadece kamuflaj ile gösterilmeleri güzel olmuş ..

Allah'ın laneti, böyle kanszlara, şerefsizlere, kancıklara, teröristlere ve onların destekçilerine olsun ..
dulcinea
fetöyü bu kadar güçlü kılacak fırsatı verenleri değil, emir altındaki 20 yaşındaki çocukları düşman belleyenlerin alkış tuttuğu rezalettir.

ulan, o çocuklara bu emri verip sokağa çıkaran puştları kim yetkilendirdi?

o afişlerde en büyük fetöcü olarak sizin "devlet büyüklerinizin" olması gerekiyor.

bunlar insanı çıldırtır yeminle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches