esaretin bedeli

gruda
İzleyebileceğiniz en güzel filmlerden biri. İzlememiş birine şöyle anlatayım, gece saat 12 ve yarın üniversite sınavınız var yada benim var diyelim, evet izlediğinize uykusuz kaldığınıza kesinlikle pişman olmazsınız.
cayisallama
Dufresne'in HApisten kaçtıktan sonra onu arama faaliyetlerine ilişkin bişe yok. Hapisten kaçmış ve ceza evi müdürü ve çalışanlarını patatese çevirmiş bir adamın aranmaması gerçekten büyük eksiklikti. Red'in hapisten çıktıktan sonra dufresne'nin yanına giderken herhangi bir takip yok, yapılabilirdi. Bi kaç yer daha var eksik bulduğum.

tek kelime ile mükemmel bir senaryo mükemmel bir yapım.

--- (gbkz: spoiler) ---

Frank Darabont'un senaryosunu yazdığı ve yönettiği, başrollerinde Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın yer aldığı 1994 yapımı Amerikan dram filmidir.

--- (gbkz: spoiler) ---

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches